Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Νέο βίντεο από την ομάδα μας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φοιτητές των οικονομικών θα έπρεπε στο video να κάνετε και μια αναφορά στο καθήκον των ελλήνων που θα κληθούν να στελεχώσουν τις εφορευτικές επιτροπές . Δυστυχώς επειδή δεν υπάρχει καμία ποινική ή αστική δίωξη σε περίπτωση που αδικαιολόγητα δεν παραστείς να εκτελέσεις τα καθήκοντά σου ως εφορευτική επιτροπή στις τελευταιές ειδικά δημοτικές εκλογές οι ταλαιπωρημένοι δικαστικοί λειτουργοί για να τελειώνουν μια ώρα αρχύτερα όταν είχαν ελλειπείς εφορευτικές επιτροπές στη ζούλα και αφελέστατα επέτρεπαν στους εκπροσώπους κομμάτων και συνδυασμών να τους βοηθήσουν στην καταμέτρηση . Το αποτέλεσμα ?
Μια γραμμή σε ένα ψηφοδέλτιο άλλου κόμματος την κατάλληλη στιγμή που κανείς από τους λιγοστούς ουδέτερους δεν κοιτάει και άκυρη η ψήφος . Αλλοίωση αποτελέσματος γιατί ?
Γιατί πολύ απλά ο νεοέλληνας είχε μάθει μέχρι τώρα να αποποιείται τις ευθύνες του .
Μέγαλη προσοχή πρέπει όλοι μας εφόσον κληθούμε να στελεχώσουμε εθελοντικά τις εφορευτικές επιτροπές να το κάνουμε με ζήλο και αυταπάρνηση . Διαφορετικά είμαστε άξιοι της μοίρας μας . Αυτά που σας γράφω είναι βγαλμένα μέσα από πραγματικά περιστατικά και δυστυχώς δεν είναι μεμονωμένα .

Unknown είπε...

Σωστή παρατήρηση!!