Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Πριν πας σε αυτές τις εκλογές, δες το (κείμενο + βίντεο)


Σε λίγες ημέρες θα κληθείς να ασκήσεις την υποχρέωση/δικαίωμά σου. Να ψηφίσεις.
Μη ξεχάσεις, όμως αυτό τον κατάλογο:













Ν.Δ. : Το ΛΑ.Ο.Σ. στη κυβέρνηση. Ψευτοθρήσκοι, ψευτοπατριώτες αλλά στο τέλος δε τήρησαν έστω και ένα νόμο της θρησκείας και βίασαν το μέλλον μιας γενιάς του έθνους μας, τόσο πολύ κόπτονται για αυτό. Βίασαν κάθε έννοια Συντάγματος, προεκλογικών εξαγγελιών, δε διαπραγματεύτηκαν ποτέ, δεν άκουσαν ποτέ το λαό, μόνο τους κολλητούς τραπεζίτες που τους χρηματοδοτούσαν τόσα χρόνια. Στον αγύριστο και να μη μας γράφετε.

ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αφήστε το Βενιζέλο εκτός Βουλής. Ο άνθρωπος που ΖΕΙ για να έχει εξουσία ας μάθει επιτέλους πως : "είναι άλλο το να είσαι ηγέτης, άλλο το να θες να ηγηθείς". Όχι απλά δε θα μας λείψεις, θα ανάψω και καπνογόνα στην Ομόνοια. Αν και όλο και κάποιο νόμο θα έχεις περάσει σε ΦΕΚ για ζώα, ώστε να απαγορεύεται και αυτό. Δεν είμαι σε Δ.Σ. τράπεζας, για αυτό. Ξέρεις εσύ.

ΔΗΜ.ΑΡ. Ο ειδικός σκοπός της έληξε. Οι σύγχρονες εξελίξεις θέλουν μυαλά εύστροφα και ανήσυχα. Στην ευχή, στο καλό, φύγε σε παρακαλώ, λα λα λαλαλα που λέει και το λαϊκό άσμα...

Κ.Κ.Ε. ΟΟΟΟΟΟΧΧΧΧΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙ... Πολιτικό κίνημα με θέσεις που συνετάχθησαν το 1996... ας το αφήσετε να ζει εκεί λοιπόν. Α και που είστε, θα μάθουμε κάποτε τα οικονομικά σας πως προκύπτουν; Των άλλων ξέρουμε, SIEMENS. Εσείς τι φοβάστε; Φεύγουν, έρχονται, πάντα θα είναι το ίδιο 5% που ψηφίζει τόσα χρόνια . Ας το αποδεχτούμε πια.

Χ.Α. Το μίσος δε χωράει στον κόσμο μας. Αν ο Χριστός ή ο Σωκράτης γνώριζε για εσάς, θα είχαν αυτοκτονήσει αμφότεροι.Όσο  θα υπάρχει κρίση, ανεργία και λάθος χειρισμοί του μεταναστευτικού....Δυστυχώς, ήρθαν για να μείνουν.

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μαζευτήκαμε δεκαπέντε νοματαίοι , είπαμε μέσα στην ζάλη μας και δέκα βλακείες και ξαφνικά μας πίστεψαν και πρέπει να τα κάνουμε πράξη, ακόμα και αν χρειαστεί να ρίξουμε γέφυρες σε μητροπολίτες, Η.Π.Α., Πάπα, να πάμε σε Θεοφάνεια κτλ Ποιος είπες πως είμαστε αριστεροί; Να κυβερνήσουμε θέλουμε. Εδώ κυβέρνησε ο GAP, εμείς δε θα περάσουμε που έχουμε και σέξι πρόεδρο; Υ.Γ. Θα ήθελα να μάθω αν όλος ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. έχει έστω και ένα ένσημο...Δυστυχώς θα έρθουν να το αποτελειώσουν το έργο.

ΑΝ.ΕΛ.  Φωτογραφία της Ελλάδας. Ο Έλληνας θέλει παραμύθι, θέλει φτηνό λαϊκισμό και θέλει και αποποίηση ευθυνών. Θέλει Εβραίους, φαντάσματα και : "μας πολεμάει το σύστημα". Θα πει τα πάντα αρκεί να βγει (ενώ οι άλλοι πάνε πίσω...) . Ακούγεται πως δε θα μπουν. Πάντα επιβιώνουν όμως. Ξέρετε και ποιο ζώο επιβιώνει πάντα ,ε ;… Χμμ

ΠΟΤΑΜΙ Μετά τη ψηφιακή εποχή που το MEGA έρχεται με δορυφορικό σήμα, τώρα έρχεται καιιιιιι στη Βουλή. Προλάβετε. Για λίγες παραστάσεις, ειδικού σκοπού. Καλησπέρα καλησπέρα.

GAP
 Έχει κόσμο που τον στηρίζει.  Αχ ρε Ελλαδίτσα. Είσαι η καλύτερη χώρα του πλανήτη. Κάποιους  Έλληνες να μην είχες και όντως θα ήσουν επί Γης παράδεισος. Θα έρθει αν δε πέσει από το ποδήλατο. Τα ηρεμιστικά στο Σαρκοζί όταν μάθει πως ξανα έρχεται..

Σε κάθε κόμμα θα βρείτε και άξιους ανθρώπους, απλά έγινε περιγραφή της τακτικής που έχει επιδείξει τόσο καιρό η λεγόμενη "γραμμή του κόμματος" . Όπως φυσικά μέσα στα κόμματα, θα βρείτε και "μικρούς" ανθρώπους. Ολίγιστους. Τυχοδιώκτες.

 Μη (ξανα) δώσετε δύναμη στους ολίγιστους. Φτάνει πια. Δώστε χώρο σε σπουδαίους, να ξανακάνουμε μια σπουδαία χώρα. Το χρωστάμε σε εμάς και τα παιδιά μας. Στην αναμέτρηση της γενιάς μας με το μπόι του ελληνισμού, ας φωνάξουμε όλοι πως είμαστε εδώ.  Λυκόσχημοι αμνοί.

Το 2012 είχαμε φτιάξει ένα βίντεο. Παραμένει επίκαιρο. Αφιέρωσε οκτώ λεπτά. Αφορά ένα από τα ελάχιστα δικαιώματα που έχεις ακόμα. Αφορά το πρώτο σου ρόλο σε αυτή τη κοινωνία, ακόμα και πριν την επαγγελματική σου, έχεις την ιδιότητα του πολίτη. 


Νικόλαος Γ. Σαμπάτης


Δεν υπάρχουν σχόλια: